FAQ

Invitatia de nunta ~ Etape

Multe intrebari cu privire la invitatia de nunta, asa ca voi incerca, pe rand sa va raspund la toate, sistematizat.

Modelul Invitatiei

In primul rand este esential sa-mi specificati ce anume v-ati dori. Fie ca este vorba de un model deja existent, fie ca va doriti ceva unic si original, exemplificarea prin imagini sau descrieri este de un real folos. De preferat este sa realizez un model unic, consider ca fiecare nunta are frumusetea ei, si mai ales, nu exista taxe suplimentare pentru un model original.

Procesul de Proiectare

Odata ce am stabilit impreuna, prin e-mail-uri, cum va doriti sa arate invitatia, va incepe procesul de proiectare. Rezultatul il voi fotografia si va voi trimite in detaliu foto cu invitatia realizata. Daca modelul creat nu este pe placul d-voastra, dupa noi specificatii voi realiza un altul, pana cand sunteti multumiti de model. In oricare moment puteti solicita livrarea modelului, contra unei garantii de 8-15 Ron pe mostra, suma rambursabila in cazul unei comenzi. Pentru un design nou e nevoie de programare, iar procesul de proiectare poate dura de la 3 saptamani, pana la 2 luni, in functie de complexitate.

Realizarea Invitatiilor

Dupa ce am stabilit modelul final si dupa plata unui avans de 50 %, voi incepe realizarea invitatiilor. Timpul de lucru variaza, in functie de complexitate, de la 2 saptamani pana la 2 luni.

Finalizare si Expediere

Odata terminate invitatiile, le voi fotografia, va voi trimite dovezile, apoi le voi ambala si le voi expedia la o adresa data de d-voastra. Plata completa o veti face la primirea coletului, taxele de transport fiind suportate de client.

Important!

Timpul, este unul din cele mai importante detalii, cu cat efectuati o comanda mai devreme de evenimentul pentru care este realizata, cu atat mai bine!

Pretul poate fi ajustat uneori (in functie de complexitate). In cazul in care v-a placut mult un model dar costurile vi se par a fi peste bugetul de care dispuneti, se poate realiza un model asemanator, care sa se incadreze in optiunile d-voastra.

 

Alte Raspunsuri

Numerele de Masa, Cartea de Oaspeti, Plicurile pentru Bani, Albume, Agende

Da, realizez toate acestea si multe altele, cu aceiasi pasi ca si la invitatia de nunta. La cerere pot realiza anumite decoratiuni de nunta, precum si orice va trece prin minte cand vine vorba de hartie! Eu ma voi stradui sa fiti multumiti.

Reducerile

Nu se fac reduceri la cantitatile mari de invitatii! Voi acorda insa anumite cadouri clientilor dragi, in functie de disponibilitate, insa reducerile sunt valabile numai la produsele unde se specifica in dreptul lor ~Reducere~.

Livrarea

Expedierea produselor se poate face prin intermediul Postei Romane, printr-o firma de curierat sau personal.

Plata

La livrare(expedierea ramburs) sau intr-un Cont Bancar.

 

 

 

Leave a comment