Nu cu mult timp in urma, am participat la primul meu concurs handmade, organizat de Hobby-Handmade, cu ocazia aniversarii a 1 an a acestui forum, pe 3 sectiuni: Creativitate, Blogul Meu si Premiu Fidelitate. Am participat la sectiunea Blogul Meu, unde am avut onoarea de a fi votata ca si castigatoare.

Astazi vom lansa primul meu concurs organizat si recunosc, emotiile sunt mai mari.

Sa incepem cu premiile: este vorba de un set de felicitari, special realizate pentru acest concurs, cu tematici diferite, in functie de anotimp sau context. Setul de cinci felicitari vine impreuna cu o cutie plic, vesela si gata sa ajunga la cine se va dovedi ca o merita.

Pe langa setul de felicitari, vor mai fi 3 premii, constand in cate o felicitare dintre urmatoarele: Old TimesBlue DaysMy Fairy TaleFreedom, My ButterfliesTimp si La Musique.

Cum poti intra in concurs? Tot ce trebuie sa faci, este sa dai un like paginii Handmade Faith1st, si sa scrii un comentariu la acest articol despre un obiect pe care l-ai realizat tu singur, fara ca aceasta sa fie neaparat ocupatia ta; cateva exemple ajutatoare: i-ai confectionat fiului tau o jucarie sau i-ai facut fiicei o rochita, ti-ai amenajat singur o camera sau gradina, etc. Exemplele date nu sunt limitative, ci explicative.

Castigatorul setului de felicitari va fi ales in functie de urmatoarele criterii: originalitate, creativitate si perspicacitate.

Castigatorii celor 3 felicitari vor fi alesi prin tragere la sorti, iar dupa validarea extragerii, si anuntarea celor 3 castigatori, acestia isi vor putea exprima optiunea cu privire la felicitarea aleasa.

Data limita a concursului: 1 august.

Mult succes! 😉

Advertisements